Siropul de arțar este extrem de hrănitor și înlocuiește perfect alți îndulcitori.
Descriere:
Siropul se formează ca urmare a unui proces îndelungat de evaporare a sevei de arțar. Este extrem de hrănitor și înlocuiește perfect alți îndulcitori.
Îndulcitorii naturali de calitate, cum este și siropul de arțar , conțin niveluri mai ridicate de substanțe nutritive benefice și antioxidanți, spre deosebire de zahărul alb.
În funcție de temperatura de evaporare, se obțin diferite tipuri de sirop.
Acestea diferă prin culoare și gust, dar calitatea rămâne neschimbată.
Tipul A – aromă delicată de arțar (culoare aurie-chihlimbar)
Tipul B – aromă distinctă de arțar (culoare chihlimbar)
Tipul C – aromă intensă de arțar (culoare chihlimbar închis)
Beneficii pentru sănătate:
Sursă naturală de energie și antioxidanți
Susține sănătatea inimii
Bogat în minerale
Susține digestia sănătoasă
Ingrediente: 100% sirop de arțar* clasa C (*ingredient certificat organic)
Valoare energetică/100ml:
Valoare energetică - 1507 kJ / 360 kcal
Grăsimi: 0 g din care acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 89,2 g din care zaharuri: 62,7 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g
Condiții recomandate de depozitare: A se păstra la frigider după deschidere.
Țara de origine a ingredientelor: Canada