Fulgii de drojdie inactivă sunt un ingredient de neînlocuit în multe feluri de mâncare vegetariană și vegană. Acestea se caracterizează printr-un gust și miros delicat. îmbunătățesc gustul și valoarea nutrițională a meselor preparate. Acestea pot fi o componentă a sosurilor și a pastelor. Perfect de presărat pe legumele la grătar sau cele prăjite. Fulgii nu sunt destinați coacerii.
Beneficii:
- Sursă completă de proteine vegetale – conține toți aminoacizii esențiali
- Bogată în vitamine din complexul B (exceptând B12) – sprijină metabolismul energetic
- Conține fibre – contribuie la o digestie echilibrată
- Aport natural de minerale precum zinc, fier și seleniu
- Se integrează ușor în alimentație – perfectă pentru salate, supe, paste sau sosuri
Ingrediente: drojdie*, faina de GRAU*, sare de mare (*din agricultura ecologica)
Valori nutriționale/100gr:
Valoare energetică: 1423kJ/ 338kcal
Grasimi: 4g din care saturate 1g
Carbohidrati: 37g din care zaharuri 5g
Fibre: 17g
Proteine: 30g
Saruri: 1g
Administrare:
Acest aliment poate fi mâncat la orice masă, în diverse combinații. Dacă dimineața, la micul dejun obișnuiți să mâncați salată de fructe, puteți presăra o mână de fulgi peste aceasta. Dacă sunteți adepții cerealelor integrale cu lapte la micul dejun, la fel, adăugați o mână de fulgi în bol. De asemenea, fulgii pot fi inserați cu succes în smoothie-uri și sucuri naturale. Acestea sunt doar câteva idei pentru a include fulgii de drojdie inactivă în alimentația zilnică.
Condiții de depozitare: A se păstra la loc răcoros ferit de razele soarelui.
Țara de proveniență: Polonia