Prezentare generală:
Usturoiul, unul dintre cele mai valoroase alimente, este o planta cu multiple calitati terapeutice.
Contine peste 200 de substante biologic active: vitamine, minerale importante precum magneziul, fosforul, manganul, cuprul si fierul.
Efecte si avantaje:
- mentinerea unei tensiuni arteriale normale, datorate componentei sale metil-alil-trisulfida;
- regleaza nivelul colesterolului, fiind util in prevenirea si tratarea aterosclerozei;
- actiune anticoagulanta, fiind deosebit de important pentru prevenirea accidentelor vasculare cerebrale;
- imbunatateste fluxul sanguin la nivelul membrelor inferioare, fiind recomandat in claudicatia intermitenta (arterita);
- puternic efect antibiotic, fiind eficient in tratarea infectiilor gatului, amigdalite, infectii streptococice, otite medii
- eficient antiviral impotriva ambelor tipuri de virusuri herpetice (facial si genital) si a virusului gripal;
- efect antimicotic asupra micozei piciorului (picior de atlet), candidoze repetate si micoze vaginale;
- eficient in eliminarea viermilor intestinali (limbrici si oxiuri).
Ingrediente:
O capsula contine:
-Extract uleios standardizat de usturoi 360,00 mg
Administrare:
Se recomanda consumul de 3 x 1 capsula/zi, inainte de mesele principale, cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai).