Scorțișoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, fiind menționată în Biblie și folosită în Egiptul antic. În China, utilizarea acesteia este menționată în una dintre cele mai vechi cărți de medicină botanică chineză, datată în jurul anului 2.700 î.Hr. Scorțișoara a devenit una dintre primele mărfuri tranzacționate între Orientul Apropiat și Europa.
Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos dar si pentru proprietatile sale nutritive. Aceasta este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti in corpul uman.
Ingrediente : 100% pulbere de Scortisoara Ceylon (Cinnamonum zeylanicum)*
* ingredient provenit din Agricultura ecologica
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Ambalajul produsului este biodegradabil.
Recomandari de utilizare: dupa preferinta
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Produsul nu contine alergeni.
Tara de origine: India
Capacitate 100 gr