Fulgi ecologici de ovăz fără gluten de la Bio Planet, obținuți din ovăz zdrobit. Sunt o propunere perfectă pentru un mic dejun sănătos, ei având cel mai bun gust adăugați în iaurt sau băuturi (lapte) de cereale și fructe.
Ovăzul, din punct de vedere nutrițional, este unul dintre cele mai complexe alimente, deoarece conține carbohidrați cu absorbție lentă din fibre, proteine (inclusiv cantități moderate din 18 aminoacizi), glucide, albumine, grăsimi, substanțe minerale (mangan, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc, potasiu) și vitamine (B1, B5, B8, B9).
Beneficii:
- Ajută la reducerea nivelului de colesterol "rău" și la stabilizarea tensiunii arteriale
- Promovează un tranzit intestinal regulat și echilibrul florei intestinale
- Oferă o senzație de sațietate prelungită, ajutând la menținerea unei greutăți corporale sănătoase
- Ajută la încetinirea absorbției de zahăr, contribuind la menținerea unor niveluri stabile ale glicemiei
Ingrediente: 100% fulgi de ovăz din agricultură ecologică certificată
Valori nutriționale/100gr:
Valoarea energetică - 1561 kJ / 371 kcal
Grăsimi - 6,7 g,
inclusiv acizi grași saturați - 1,1 g
Carbohidrați - 60 g,
inclusiv zaharuri - 0,8 g
Proteine - 13 g
Sare - 0,01 g
Administrare:
Fulgii se fierb în apă sau lapte vegetal într-o proporție de 1:2 (1 porție de fulgi la 2 porții de apă sau lapte vegetal) aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.
Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Țara de proveniență: Polonia