Pastele în formă de orez realizate din faină organică de Konnyaku (konjac) și fibre de ovăz, sunt alternativă sănătoasă și versatilă.
Bogat în fibre și cu un conținut caloric extrem de scăzut, acest produs are un indice glicemic mic, fiind ideal pentru dietele speciale, cum ar fi Keto, Vegană sau Vegetariană.
Fără gluten, zahăr, grăsimi sau proteine, orezul Shirataki absoarbe perfect aromele ingredientelor cu care este gătit, oferind o bază delicioasă și ușoară pentru o varietate de preparate – de la salate și wok-uri, până la supe și tocănițe.
Potrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau celiaci, dar și pentru cei care doresc să urmeze un regim alimentar sănătos.
Beneficii:
Contribuie la senzația de sațietate pentru mai mult timp
Sprijină digestia sănătoasă și ajută la reglarea nivelului de colesterol
Este o alternativă potrivită pentru persoanele cu intoleranță la gluten
Perfectă pentru o dietă keto, vegană sau vegetariană
Ingrediente:Apă purificata, Făină Bio de Konjac și Fibre de OVAZ Bio fara gluten
Valori nutriționale/100gr: Valoare energetică: 35kJ/9 kcal
Grăsimi: 0 g
din care acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 0 g
din care zaharuri: 0 g
Fibre: 4 g
Proteine: 0.2 g
Sare: 0 g
Mod de preparare: Pasul 1 - Scurgeţi apa din pachet şi clătiţi tăiţeii cu apă rece.
Pasul 2 - Adăugaţi la preparatele dumneavoastră preferate precum supe, tocane, preparate trase la tigaie sau salate.
Sau Fierbeţi timp de 5 minute, scurgeţi apa şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Sau Gătiţi fără ulei într-o tigaie neaderentă timp de cinci minute şi adăugaţi la ingredientele preferate.
Condiții de depozitare:A se păstra într-un loc uscat și rece.
După deschidere, a se păstra în apă curată, dar nu mai mult de două zile.