Boala celiacă devine o oportunitate de a stimula creativitatea în bucătărie. Ingredientele pot fi diferite și combinațiile pot fi neobișnuite, dar sănătatea și plăcerea ating în sfârșit un echilibru într-un triumf al mirosurilor, aromelor și texturilor. |
Produse de panificație:
Bețișoare aromate cu boia și cartofi
Lipie crocantă cu boia, susan și semințe de dovleac
Aperitive:
Bruschete din pâine de orez
Chipsuri de porumb cu sos picant de roșii
Pachețele de primăvară cu varză roșie
Feluri principale:
Pizza Margherita
Rizoto de caracatiță și mazăre
Supă de leguminoase
Chifteluțe de quinoa cu semințe
Nuggets de brânză de capră cu fistic și alune
Legume și creveți tempura
Pui cu citrice
Omletă umplută cu legume
Garnituri:
Ardei crocanți
Mini tarte cu dovlecei
Anghinare în aluat
Deserturi:
Brioșe cu afine
Salam de cacao
Mousse de migdale și biscuiți
Clătite cu miere