Granola cu nuci - ciocolată bio fără gluten este o gustare delicioasă și sănătoasă care va fi cu siguranță pe placul tău. Această granola unică a fost creată pentru persoanele cărora le pasă de sănătatea lor și care preferă produsele fără gluten. Combinația de fulgi de ovăz crocanți, nuci aromate și ciocolată intensă face ca fiecare îmbucătură să fie un adevărat festin pentru palat.
Ingrediente: fulgi de OVĂZ integral* (fără gluten), semințe de floarea-soarelui*, fulgi de cocos*, sirop de agave*, hrișcă*, ulei de cocos*, ciocolată* 5% (masă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*), NUCI* 4,5%, boabe de cacao*, scorțișoară*, cardamom* (*ingredient certificat organic)
Valori nutriționale/100gr:
Valoare energetică: 2245 kJ / 536 kcal
Grăsimi: 35,5 g
din care acizi grași saturați: 17,3 g
Carbohidrați: 42,4 g
din care zaharuri: 13,3 g
Fibre: 7,1 g
Proteine: 10,6 g
Sare: 0,03 g
Mod de utilizare: Perfectă ca adaos la iaurt, lapte vegetal sau smoothie. De asemenea, o puteți servi ca o gustare de sine stătătoare, perfectă pentru drum, la serviciu sau la școală. Textura sa crocantă și gustul unic vă vor face să doriți să o luați din ce în ce mai des.
Precauții și contraindicații: Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă și soia.
Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Țara de proveniență: Belgia
Informatii conformitate produs