Apreciat pentru conținutul său bogat de vitamine și antioxidanți acesta contribuie la revitalizarea organismului.
Descriere:
Măceșul face parte din categoria plantelor-panaceu. Poate fi folosit cu succes și în combaterea alcoolismului și tabagismului. De asemenea, este un bun remediu în diferite boli – avitaminoze, enterocolite, calculoză renală, viroze respiratorii, tulburări de circulație periferică.
Fructul de măceș este foarte bogat în vitamina C. Tratamentul cu ceai de măceșe a dat rezultate impresionante în cazul avitaminozelor, în eliminarea viermilor intestinali, dar și în combaterea circulației periferice proaste. De aceea, vârstnicii nu ar trebui să renunțe nicio clipă la cura cu măceșe.
În anotimpul friguros, ceaiul de măceșe calmează tusea și revigorează orice organism slăbit de febră. Benefic în perioadele de tranziție, toamna și primăvara. Cu o notă delicată, dulce-acrișoară.
Ingrediente: măceșe întregi bio (Rosa Canina)*
*ingredient certificat ecologic
Mod de preparare: Puneți o lingură de ceai de fructe în 200 ml de apă rece, lăsați să fiarbă un minut și lăsați să stea nu mai mult de 10 minute.
Condiții recomandate de depozitare: Păstrați într-un loc uscat și răcoros.
Țara de origine: Austria.
Prezentare: 100g.