Este o specialitate rafinată din China, apreciată pentru gustul său delicat și proprietățile sale benefice.
Descriere:
Ceaiul alb este cel mai delicat și cel mai nobil dintre preparatele din planta Camellia sinensis (planta de ceai), planta din care se obține ceaiul verde și cel negru, doar că mugurii și frunzele sunt culese la vârstă fragedă. Preparatul este aproape transparent, dar este plin de minerale, fiind cel mai bun antioxidant.
Delicat, floral, ușor picant, Pai Mu Tan în limba chineză înseamnă „Bujor Alb”, deoarece frunzulițele de ceai, la infuzat, se aseamănă cu petalele de bujori. Mugurii și bobocii delicați, împreună cu primele două frunzulițe, sunt atent uscați pentru obținerea ceaiului Pai Mu Tan. Un ceai îndrăgit, o adevărată plăcere, cu un gust floral, delicat și ușor picant. Excepțional alături de o masă ușoară: preparate din legume sau salate.
Ingrediente: 100% ceai alb ecologic.
Mod de preparare: Se toarnă apă fierbinte (80°C) peste un pliculeț de ceai pentru fiecare cană (aprox. 250 ml) și se lasă 2–3 minute.
Produs în: Cehia.
Prezentare: 18 plicuri x 1 gram.