Pentru sănătatea tractului urinar în timpul sarcinii și alăptării.
Principii active 100% naturale, din plante medicinale, asigurand o biodisponibilitate optima;
Fără excipienți, doar ierburi și extracte din plante;
Învelișul capsulei este, de asemenea, de origine 100% vegetală.
Beneficii:
-extract uscat de fructe de merişor (Vitis idaeae fructus) standardizat în min. 30% proantocianidine 220 mg
-frunze de măslin (Oleae folium) 88 mg
-extract uscat de frunze de măslin (Oleae folium) standardizat în min. 10% oleuropeină 88 mg
-rizomi de turmeric (Curcumae longae rhizoma) 44 mg.
Învelişul capsulei este pe bază de celuloză vegetală.
Merişorul este un arbust veşnic verde, cu fructe având o aromă acrişoară, folosite în conserve şi considerate de mulţi ca fiind superioare afinelor. În dietă, merişoarele, la fel ca şi alte fructe de pădure, se consideră că au efecte benefice asupra sănătăţii. Oamenii de ştiinţă din Finlanda au evaluat efectul util al fructelor de merişor asupra Escherichia Coli în tractul urinar.
Nativ în bazinul mediteranean, măslinul sălbatic a fost folosit de popoarele neolitice încă din mileniul al VIII-lea î.Hr.
Menţionat în Biblie, a fost în cultivat încă din primele perioade ale istoriei. A fost adus pentru prima dată în Italia, după unii, în 571 î.Hr., iar pe vremea lui Plinius fusese transportat peste Alpi în Galia şi Spania. A fost cultivat la început în Grecia, Spania, sudul Franţei şi Italia. Prima menţiune medicală oficială a frunzei de măslin, un raport care descrie calităţile sale, a apărut în 1854, în Jurnalul Farmaceutic. Studiile efectuate au arătat că oleuropeinele din frunzele de măslin au capacitatea de a pătrunde prin învelişul lipoproteic al germenilor inhibând astfel procesul de replicare a ARN-lui.
Turmericul este o plantă indigenă în mai multe zone din sudul şi estul Asiei, fiind extensiv cultivat în China, Hindustan şi alte zone. Turmericul are o istorie foarte îndelungată de utilizare medicinală, aceasta datând aproape cu 4000 de ani în urmă în cultura Vedică Indiană. În sanscrită turmericul are 53 de denumiri diferite, printre care jayanti care înseamnă cel care învinge asupra bolilor. În sud-estul Asiei este folosit nu doar ca şi condiment de bază dar şi ca o componentă a ceremoniilor religioase.
Datorită culorii sale galbene – aurii, turmericul mai este denumit şi «şofran indian». Medicina modernă a început să recunoască importanţa sa, după cum putem constata din peste 3000 de publicaţii care îl pomenesc şi care au apărut în ultimii 25 de ani.