Fulgi de ovăz bio sunt obținuți din boabe de ovăz zdrobite. Fulgii de ovăz sunt o opțiune excelentă pentru micul dejun zilnic. Cel mai bine se potrivesc cu iaurt, lapte sau băuturi din cereale, precum și cu fructe și nuci. Sunt perfecti și în stare crudă, pentru müsli și pentru coacerea pâinii și a prăjiturilor. Fulgii de ovăz au fost deja în Evul Mediu o masă populară, care trebuia să ofere energie și rezistență. Sunt perfecti pentru persoanele care se implică intens în activități fizice, dar și pentru copii. Fulgii de ovăz conțin magneziu, care ajută la reducerea oboselii, și tiamină (vitamina B1), care sprijină funcționarea normală a sistemului nervos.
Ingrediente: Fulgi de ovăz * 100 % (* din agricultură biologică controlată)
Valori nutriționale/100gr:
Valoare energetică - 1567 kJ / 372 kcal
Grăsimi - 7,1 g, inclusiv acizi grași saturați - 1,3 g
Carbohidrați – 58 g, inclusiv zaharuri – 0 g
Proteine – 14 g
Sare – 0,02 g
Mod de preparare: Gătiți Müsli în proporția 1:2 (1 porție Müsli la 2 porții apă sau lapte) amestecând ocazional timp de aproximativ 10 minute.
Precauții și contraindicații: Produsul conține alergenul: Gluten. Poate conține alergeni: Arahide și alte fructe cu coajă lemnoasă, susan, soia.
Condiții de depozitare: Păstrați într-un loc uscat și răcoros, într-un recipient bine închis.
Țara de proveniență: Polonia
Informatii conformitate produs