GANDURI PENTRU FIECARE ZI 2022

Adevar Divin
36,50 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: 9789738184176 Ai nevoie de ajutor? 0729 949 669
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

In fiecare dimineata, inainte de a face orice altceva, reculegeti-va un moment ca sa intoduceti in voi pacea si armonia sa va legati de Creator consacrandu-I, prin rugaciune meditatie, ziua care incepe.

 

Important este inceputul. Odata cu inceputul, se declanseaza si se orienteaza fortele noi. Pentru a actiona corect, trebuie sa incepem intotdeauna prin a cauta lumina. Cand se lasa noaptea, nu va deplasati prin intuneric pentru a lua un obiect sau pentru a incepe o lucrare, aprindeti mai intai lumina pentru a putea vedea apoi actionati. Ei bine, pentru orice situatie din viata, veti avea nevoie mai intai de toate, sa aprindeti lumina, adica sa va concentrati, sa va reculegeti pentru a sti cum sa actionati.

Daca va lipseste aceasta lumina, veti bajbai la stanga la dreapta,veti bate la mai multe usi, si nu veti face nimic bun.

Intreaga zi se indreapta in directia pe care o stabiliti dimineata prin gandurile voastre. Urmare a atentiei si a vigilentei sau a lipsei lor, veti curata drumul sau, din contra il veti bloca cu tot felul de lucruri inutile sau chiar nocive. Discipolul Stiintei initiatice stie cum sa isi inceapa ziua daca doreste ca aceasta sa fie folositoare, plina de bunavainta lui Dumnezeu, pentru a putea raspandi aceasta bunavointa in jurul lui, tuturor creaturilor. El stie ca trebuie sa aiba inca de dimineata un gand fundamental in jurul caruia vor gravita, de-a lungul intregii zile, toate celelalte ganduri.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 8 - 16

0729 949 669 office@trifolia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!