Palmierul de nuca de cocos este considerat si ”arborele vietii” datorita proprietatilor sale benefice.
Uleiul de cocos este unul dintre putinele alimente care pot fi clasificate ca si “super-alimente”. Beneficiile sale se rasfrang asupra ingrijirii pielii si a parului, pierdere in greutate, imbunatatirea digestiei si sporirea imunitatii impotriva unei serii de infectii si boli.
Uleiul de cocos ecologic, presat la rece, este utilizat in diverse preparate culinare, dar si pentru ingrijirea pielii si a parului, fiind potrivit si pentru copii mici.
Acidul galic este responsabil pentru gustul si aroma uleiului de cocos. Pe langa acidul galic, in componenta uleiului de cocos mai gasim acizi grasi precum: acidul caprilic si acidul lauric ce lupta impotriva microbilor. Uleiul de cocos este un ulei hranitor si hidratant, continutul sau mare de grasimi imbunatateste anumite afectiuni ale pielii si previne acneea.
Nu contine alergeni precum gluten, grau sau lactate.
Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, el se lichifiaza doar la temperaturi ridicate de 24-25 de grade Celsius.
A se pastra la temperatura camerei, protejat de lumina.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider.
Tara de origine: Filipine
Ambalat in: Romania