Prezentare generală:
Cacao este denumirea semințelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care după uscare se macină sub formă de pulbere, fiind ingredientul principal în producția de ciocolată.
Aduce un plus de savoare prăjiturilor și tartelor, biscuiților s.a.
Beneficii produs:
Previn imbătrânirea celulară
Conține antioxidanți puternici
Ce conține?
-Pudra de cacao are în compoziție antioxidanți puternici - flavonoide (precum epicatechina, catechine și procianidine).
Cum se consumă?
-Poate fi adăugată în lapte de vacă sau capra sau în cel vegetal (de soia, migdale, caju). Este un ingredient vital în producția de ciocolată, aduce un plus de savoare prăjiturilor și tartelor, biscuiților s.a.
Cum acționează?
-Antioxidanții din pudra de cacao protejează împotriva radicalilor liberi, prevenind îmbătrânirea celulară.
Scrie un review